Oud-leerlingen aan het woord:

Van: Jennifer Kuipers,

Wat jij mij geleerd hebt, is: vecht voor je dromen wees trots als student doe je ding want dat is waarvoor je hier bent, en natuurlijk ook mij laten inzien dat ik ook terug moet vechten tegen negatieve dingen in het leven wat jij altijd bij mij deed als docent, we gingen samen zitten en spraken er over zo was het altijd leuk en gezellig.

Maar er waren ook momenten van leren maar ook van plezier en vooral was je de gene die zei JE KAN HET JEN jij kan grafische dingen doen en dankzij jou Daphne Beuker heb ik mijn doel bereikt dankzij jou mijn ex stage docente heb mij laten inzien dat ik het ook echt kan, en natuurlijk heb je me aan Mike voorgesteld mijn ex stagebegeleider.

Maar wat ik nooit zal vergeten is dat jij me liet zien dat de sleutel van mijn deur al lang voor me neus lag alleen ik moest hem zelf openen en daarom zeg ik tegen jou dankje dankje dat je mij mijn ogen hebben laten open doen,

Want ik vind gewoon dat jij meer dan een docent bent, Een Top docent !!

dikke knuf jen

PS : The future is for those who live their dreams♥

Van: Angelique Peters,

Daphne Beuker was voor mijn de beste docent die ik heb gehad dankzij haar heb ik me diploma gehaald in 3 maanden tijd en als ik iets wou weten was ze er voor mijn en de andere studente en daar ben ik haar zeer dankbaar voor en dankzij Daphne heb ik ook me proefvanbekwamheid 1 gehaald die was vrij moeilijk voor me omdat ik net op school was maar dankzij Daphne heb ik de gehaald en daar ben ik zeker haar dankbaar voor en ook dat ik door kom stromen naar niveau 2 Daphne is een eerlijke docent en als je iets niets snap is ze er voor je Daphne is eerlijk aardig en zeker collegiaal en ook lief gr angelique

Van: Shanine Mongen,

Daphne Beuker was mijn docente.
Ik vind haar een hele aardige en leuke lerares.
Ze motiveerde mij om naar school te gaan,vond haar lessen ook erg leuk.
ze is erg begripvol en geduldig.

Ze is daarom een TOP Docente!!

* maak trouwens nog vaak een stokbroodje tonijn. heerlijk!

Groetjes Shanine,

Van: Lindsay,

Ik ben Lindsay en heb op het Keerpunt gezeten, waar Daphne mijn lereres was!
ik was toen 13 jaar oud en het ging niet zo goed op mijn school, dus werd ik geplaatst op het keerpunt te Alkmaar!
Daphne heeft mijn heel veel geleerd, ik werkte in kleine groepjes en deed veel op de computer!
ze gaf mij altijd duidelijke aanwijzingen hoe ik het beste stap voor stap te werk kon gaan.. dat gaf mij een stukje rust en zelfvertrouwen..
Als ik iets niet begreep stond zei gelijk klaar, ze was ook erg lief en behulpzaam..
Ik heb ook leren koken,elke week kregen we kookles, heb nasi leren maken en macaroni en nog meer en dat organiseerde Daphne (erg leuk en leerzaam)
Na een jaar bij Daphne in de klas, keerde ik weer terug naar me oude school.. en daar ging het weer supergoed!
Ik ben inmiddels 26 jaar oud, ben moeder van 2 jongens 1 de oudste is nu 5 jaar en de jongste is 10 maanden oud!
Ik werk als huishoudelijk hulp 2.5 dag en de andere dagen ben ik lekker bij mijn kindjes..
Het was een topjaar, heb het erg naar mijn zin gehad, had het voor geen goud willen missen!

Ik wens jou heel veel succes Daphne en Bedankt!

Groetjes Lindsay,

5 gedachten over “Oud-leerlingen aan het woord:

 1. Daphne Beuker was voor mijn de beste docent die ik heb gehad dankzij haar heb ik me diploma gehaald in 3 maanden tijd en als ik iets wou weten was ze er voor mijn en de andere studente en daar ben ik haar zeer dankbaar voor en dankzij Daphne heb ik ook me proefvanbekwamheid 1 gehaald die was vrij moeilijk voor me omdat ik net op school was maar dankzij Daphne heb ik de gehaald en daar ben ik zeker haar dankbaar voor en ook dat ik door kom stromen naar niveau 2 Daphne is een eerlijke docent en als je iets niets snap is ze er voor je Daphne is eerlijk aardig en zeker collegiaal en ook lief gr angelique

 2. Daphne was voor mij de beste docent,ze heeft altijd tijd voor je en ze is er altijd voor je als je iets niet snapt. ze help altijd graag, ik kreeg altijd goeie motivatie van haar. als ik nu nog op school zat dan zal ik daphne als mij lerares hebben. top docent, top meid.

 3. Daphne was mijn lerares op de opvangklas/keerpunt. ik zat op dat moment in een diep dal. Ik had toen al heel veel mee gemaakt, ik was depressief en voelde me nergens op me gemak, tot ik bij daphne in de klas kwam, ik behaalde goeie cijfers en ik ging met een lach naar school, ondanks mijn depressies en adhd aanvallen zorgde zij ervoor dat alles goed kwam, ze was lief zorgzaam en bekwaam met haar leerlingen, we deden op school allerlei leuke dingen, we gingen samen een peukie roken, samen knutselen, meiden dagjes, noem t maar op. 1 van de dingen die ik nooit zal vergeten is dat ik s’ochtends geneld was door me vriendje die mij had verteld dat hij is elkaar was geslagen door zijn vader, en daphne heeft toen een half uur met me gepraat, en na school weer een uur, als eeen soort psycholooh ging ze met het probleem om en zorgde zij ervoor dat ik me weer goed voelde. Ik heb nog nooit zo’n fijne lerares gehad. Als ik haar altijd als lerares zou hebben gehad dan was ik nu een hoog geleerde. Daphne ik voelde toen altijd een band met je, zoals ik die nu ook nog steeds voel. Dikke kus Regina

 4. Daphne was echt een hele leuke gezellige leraar, en kon over van alles met er praten. ze kon heel goed met der leerlingen omgaan en der lessen waren altijd leuk.

  Groeten Nick

 5. Ik kan niets anders dan zeggen dat ik met terugwerkende krachten onwijs veel bewondering voor het keerpunt heb gekregen en daarbij alle betrokken docenten!
  Heb er super veel geleerd zowel over mij zelf als omgang met anderen! Ik vind het daarom ook erg jammer dat het nu gesloten is, super bedankt voor alle wijze lessen Daphne!!

  Groetjes Janiek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.